Aloita Koris


MITEN ALOITAN KORISHARRASTUKSEN VILPPAASSA?

Ole ensisijaisesti yhteydessä ikäluokan päävalmentajaan tai joukkueenjohtajaan.

Valmentajien sekä joukkueenjohtajien yhteystiedot löytyvät joukkueiden kohdalta.

Sovi heidän kanssa, milloin lapsi tulee ensimmäistä kertaa harjoituksiin mukaan. Ennen ensimmäisiä harjoituksia, käy ilmoittautumassa MyClub-järjestelmään (ilmoittaudu mukaan).

Joukkueiden harjoitukset löytyvät MyClubista (kirjautumisen jälkeen) sekä joukkueiden omilta sivuilta .

Jos et ole varma mihin valmentajaan otat yhteyttä, voit laittaa soitto- tai sähköpostipyynnön Tomi Aholle ja sinuun otetaan yhteyttä mahdollisimman pian.

KAIKKIIN VILPPAAN JOUKKUEISIIN ON kahden (2) viikon TUTUSTUMISJAKSO

MIHIN SITOUDUN TULEMALLA HARJOITUKSIIN?

Ensimmäinen kaksi viikkoa kuuluu maksuttoman tutustumisajan piiriin, eli et sitoudu mihinkään. Jos lapsi päättää tämän jälkeen, ettei halua jatkaa korista. Ilmoita asiasta sähköpostilla osoitteeseen tommi.sainio(a)salonvilpas.fi ja hän poistaa lapsen MyClubista.

Huoltaja voi myös lähettää MyClubin kautta jäsentilin poistopyynnön.

Mikäli lapsi jatkaa harrastusta, sitoudut maksamaan toiminnasta maksettavan toimintamaksun.

MITÄ HARJOITUKSIIN TARVITAAN MUKAAN?

Sisäliikuntavarusteet (sisäpelikengät, shortsit tai verkkarit ja t-paita) ja juomapullon. Supermikroista alaspäin lapset saavat pallon lainaksi valmentajalta harjoituksissa, mutta saa tuoda myös oman pallon. Mikrojen valmentajilla on muutama varapallo, joten ensimmäisissä harjoituksissa ei ole pakollista olla vielä omaa palloa. Jos lapsi innostuu lajista, on pallo suositeltavaa hankkia.

2015-2019 -syntyneillä pallon koko on 3.

2011-2014 -syntyneillä pallon koko on 5.

2009-2010 -syntyneillä pallon koko on 6.

2010 --> -syntyneillä tytöillä pallon koko on 6.

2008--> -syntyneillä pojila pallon koko on 7.

MITÄ HARRASTAMINEN MAKSAA?

Kaikki seuran pelaajat ovat velvollisia maksamaan toimintamaksu sekä siihen sisältyvän jäsenmaksun. Laskut lähetetään MyClub-palvelun kautta, sähköisesti (emme toimita paperi laskuja).

Toimintamaksu määrittyy joukkueen mukaan. Toimintamaksuilla seura rahoittaa mm. sarjamaksut, erotuomarimaksut, pelipaidat, hallintokulut ja valmentajien palkat/palkkiot. Lisätietoa ja joukkuekohtaiset toimintamaksut löydät kohdasta Seura/toimintamaksut .

TAPAHTUMIIN ILMOITTAUTUMINEN JA JOUKKUEEN TIEDOTTAMINEN Salon Vilpas Koripallo joukkueet käyttävät tiedottamiseen ja tapahtumailmoittautumisiin MyClub-järjestelmää.

Ilmoittaudu ennen ensimmäisiä harjoituksia järjestelmään (Linkki sivuston ala-osassa).

MUUTA HUOMIOITAVAA

Peliasut tulevat seuralta ja ne toimitetaan lapselle ennen ensimmäistä peliä. Peliasut ovat seuran omaisuutta, joten niitä saa käyttää vain otteluissa, ei harjoituksissa.

Lisätietoa voit kysellä junioritoiminnan koordinaattorilta

Tomi Aho

tomi.aho(a)salonvilpas.fi

040 5538176